Monday, 29 September 2014
MARINUOTI RABARBARAI
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
Kai randi kažką naujo ir negirdėto, tai ir norisi išbandyti.O dar recepto autorė rašo:,,dingo nuo stalo akimirksniu,,Tikiu, kad bus labai skanu.
Reikia:
1 kg rabarbarų kotų
0,5 l vandens
250 ml obuolių acto arba vynyogių acto
1 valg.šaukštas druskos
8 valg.šaukštai cukraus
1 valg.šaukštas kalendros sėklų
1 valg.šaukštas garstyčių sėklų
2 arb.šaukšteliai juodųjų pipirų žirnelių
3 kardamono anščių sėklos
1 žvaigždinis anyžius
žiupsnis šviežių bazilikų(anyžiaus ar cinamono kvapo) Nedėjau, nes neturėjau.
Rabarbarų kotus nulupkite, supjaustykite.Visų priekonių po žiupsnelį berkite į stiklainius.Tada sudėkite rabarbarus.
Vandenį,actą, cukrų ir druską kaitinkite iki užvirimo,kol cukrus ištirps.Karštą marinatą užpilkite ant rabarbarų ir sandariai užsukite dangteliais.Aš marinatą užpyliau 2 kartus-užpyliau marinatą ant rabarbarų,pridengiau dangteliais ir palaikiau kol pravės.Po to nupyliau marinatą atgal į puodą,užvirinau ir vėl užpyliau ant rabarbarų.Apgaubkite storu rankšluoščiu ir palikite,kol atvės.
Kuo ilgiau laikysite,tuo rabarbarai bus minkštesni ir sodresnio skonio.Rašo, kad gardžiausi viduržiemį.
Prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.
Šaltinis:čia
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]
Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra. Koriukas labai skanus, nėra labai sald...
-
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų. Sako,jei metus nesinaudoji daiktu - mesk lauk.Dabar įsitikinau,kad šis d...
-
Tai tikrų tikriausi "antikvariniai" sausainiai.Į kepinių pasaulį įžengiau pradėdama kepti medaus tortą ir šiuos triufelius.Tai b...
No comments:
Post a Comment