Thursday, 8 January 2015
OMLETAS
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
Amžina klasika.Ir kaip ją bekeptumėm, su priedais ar be jų, keptuvėje ar orkaitėje vis vien man lieka kiaušinienė.
Sako,kad kiaušinių per daug nesveika valgyti.Bet ko tie maisto žinovai neprišneka.Vieną kartą sako,kad trynius valgyti,kitą kartą - baltymus.Taip ir nesutaria,kas pirma atsirado - višta ar kiaušinis.
Receptas:
10 kiaušinių
0,5 ltr.pieno
druskos
Kiaušinius su pienu ir druska išplakti. Nereikia plakti iki putų, tiesiog paprastai išplakti.Čia, svarbus - pieno ir kiaušinių santykis. Kepimo formą imkime gilesnę (tada ir kiaušinienė gausis storesnė), ištepkime sviestu,supilkime plakinį ir dėkime į įkaitintą orkaitę. Mano kepimo skarda buvo 19 x 24 cm. Kepti 180-200 C laipsnių temperatūroje, 30 - 35 min.
Skanaus!
Šaltinis:čia
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]
Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra. Koriukas labai skanus, nėra labai sald...
-
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų. Sako,jei metus nesinaudoji daiktu - mesk lauk.Dabar įsitikinau,kad šis d...
-
Retas kuris yra girdėjės apie itališką raugą - lievito madre. Gražiai skamba, o išvertus reiškia,, motininės mielės,Galėtumėm ir mes...
No comments:
Post a Comment