Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
Receptas:
1 kg morkų
75 ml saulėgražų aliejaus
5-6 valgomi šaukštai acto 9 proc.
5-6 skiltelės česnako
pusė svogūno(labai smulkiai supjaustyti0
1 a. šaukštelis druskos
3 a.š.cukraus
0,5 a.š.malto imbiero
0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų
0,5 a.š. čili pipirų miltelių(su kiekiais atsargiai,kas nemėgstate aštriai dėkite mažiau)
0,5 a.š.maltos saldžios raudonos paprikos miltelių(nebūtina)
Morkas sutarkuojame (aišku nepamirškite nusivalyti) plonais šiaudeliais, sudedame smulkiai pjaustytus česnakus, sudedame, pjaustytą svogūną, actą, priekonius.Viską labai gerai išmaišome.
Aliejų įkaitiname iki rūkimo (matosi kaip radeda kilti dūmelis iš aliejaus) ir supilame karštą ant morkų, viską dar kartą gerai permaišome ir padedame šaltai parai ar bennt nakčiai.
Darykite, tikrai nenusivilsite.
Šaltinis:čia
No comments:
Post a Comment