Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
Daug kas mano pomėgį paverčia niekais ir tau pasako tiesiai į akis, kad tu užsiimi niekais.Įsivaizduoja, kad aš neišeinu iš virtuvės, perdien prie puodų sėdžiu.Tai ką,Jūs nekepate,neverdate? Aš tą patį darau ką ir Jūs, tik yra vienas skirtumas, kad aš pasiskelbiu visam svietui.Jūs pabandykite registruoti ir pamatysite,kad Jūsų sąrašas ilgesnis už manąjį.Tas pats atvejis su nutukusiais žmonėmis:-aš labai mažai suvalgau.O kai liepia registruoti kiek per dieną suvalgo - pamato,kad visą armiją pamaitintų.
Nesėdžiu vien prie puodų,turiu galybės pomėgių,džiaugiuosiu gyvenimu ir maža dalelyte pasidalinu su jumis.
Laiko neturite?Laiko niekada nėra.Kartais laiką išbarstom ne tinkamoj vietoj. Beveik pas kiekvieną namuose rasite per visą sieną televizorių ir net po kelis.O ką tai sako kur Jūs laiką pametate?.Pas mane televizorius mažytis, nes jis man nereikalingas,retai žiūriu ir negaudau negatyvios informacijos.Manęs dažnai paklausia kodėl nenusiperkame didesnio televizoriaus.Mano atsakymas būna toks: kai aš nusipirksiu mano bus pats naujausias(technine prasme):)
Ši duonytė labai skani, buvo greit sunaikinta.
Raugui:150 g rupaus malimo ruginių miltų
150 g vandens
15 g raugo starterio
Viską užmaišyti ir pastatyti šiltai iki 18 val.rūgti
Brinkinimui:133 g pakepintų moliūgų sėklų(aš ėmiau 100 g,nes tiek teturėjau)
133 g verdančio vandens
13 g druskos
Užplikyti moliūgų sėklas, suberti druską ir palikti kambario temp. iki 18 val.
Tešlai: viso raugo
viso brinkinio
190 g rupaus malimo ruginių miltų
190 g kvietinių miltų
1 a.šaukštelis skysto medaus
175 g vandens
Tešlai skirtus proguktus berti į kombaino indą ir minkyti tešlą 10 min. Išminkius dėti šiltai stovėti 1 val.Po to tešlą išsiversti ant miltuoto stalo ir su drėgnomis rankomis suformuoti kepaliuką (tešla ganėtinai lipni),duonos viršų aplipdyti nekeptom moliūgų sėklomis. Dėti į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą. Statyti šiltai kildinti( apie 2-2,5 val.). Formą aš ėmiau apvalią tortams kepti (19 cm). Tešla pakilo iki formos viršaus. Duoną pašaukite į įkaitintą orkaitę iki 240 C temp., kepkite 15 min.su garais(orkaitės apačioje pastatykite karščiui atsparų indą su vandeniu). Paskui indą traukite lauk ir kepkite toliau 180 C temperatūroje dar 40 min. Būtų gerai išėmus duoną iš formos dar pakepti 10-15 min. Iškepusią duoną patepkite saldžiu ar nesaldžiu vandeniu arba pridenkite drėgnu audeklu.
Skanaus!
Šaltinis:čia
No comments:
Post a Comment