Sunday 23 November 2014

VIRTINIAI,KOLDŪNAI IŠ PLIKYTOS TEŠLOS



Norė­dami pama­tyti dides­nes nuo­trau­kas — spau­s­kite ant jų.
Gerai,kad turime "draugą" internetą.Girdėjau kažkur kalbant ,kad yra tokia tešla kuri tavęs neerzina darant koldūnus.Pašniukštinėjau internete ir radau tai,ko ieškojusi.Įkvėpiau oro,atsiraitojau rankoves...štai ir ant stalo garuoja,ir dar kokių - priraitytų.Kai padarysit vieną kartą,tai tikrai darysit antrą,trečią...
Tešla elastinga,nelimpa prie rankų,kočiojant nebesugrįžta atgal(tai labiausiai erzindavo).O kam įdomu,čia pasižiūrėkite koldūnų raitymo būdus.Ir čia pasižiūrėkite,gal rasite sau kokios naudingos informacijos.

Tešlai reikės:

3 stiklinės miltų
3 valgomo šaukštai aliejaus
1 stiklinė verdančio vandens

Dvi stiklinės miltų rankomis ištrinti su aliejumi, užpilti verdančiu vandeniu ir gerai išmaišyti. Po to supilkite paskutinę stiklinę miltų ir išminkykite tešlą. Rašo , kad kočioti tešlai atvėsus, bet aš neiškentus šiltą kočiojau ir nieko neatsitiko. Kai kočiosite likusią tešlos dalį pridenkite ar į maišelį įdėkite, kad neapdžiūtų.

Įdaro nerašau, tikrai sugalvosite ko įdėti. Jei mėsinius darote būtinai įberkite mairūno, nes aš neįsivaizduoju koldūnų be mairūno kaip varškės be peletrūno.

Gerų emocijų bandymuose!

2 comments:

  1. Pabandziau pavyko labai saunus receptas

    ReplyDelete
  2. Labai džiugu,kad pavyko.Jeigu kas neaišku visada galima klausti.

    ReplyDelete

KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]

  Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra.  Koriukas labai skanus, nėra labai sald...