Monday, 21 November 2016
PRIESKONIŲ MIŠINYS"MEDUOLIS"
Šiandiena pasidariau aromatingą, sakyčiau, aštraus aromato prieskonių mišinį meduoliams kepti.Tinka ,taipogi, meduoliniams ir moliūginiams pyrams.Patogu, visada reikalingi prieskoniai bus vienoje krūvoje.Jeigu koks prieskonis Jums nepatinka- nedėkite, arba berkite šiek tiek.
25 g cinamono lazdelių
10 g džiovinto imbiero
7 g gvazdikėlių
7 g kardamono sėklų
5 g kvepiančiųjų pipirų
5 g juodųjų pipirų
5 g muskato riešuto
5 g žvaigždinio anyžiaus
Visus ingredientus sumalti prieskonių malūnėliu,žinoma,cinamo lazdeles prieš tai reikėtų kažkuo dar pasmulkinti,antraip sulaužysite prietaisą.Kad nereikėtų vargti nusipirkite maltus prieskonius - reikės tik pasverti ir sumaišyti.Drįščiau teigti ,kad šis receptas pats lengviausias iš visų :)Man reikėjo sumalti juoduosius pipirus ir žvaigždinį anyžių.
Skanaus!
Šaltinis:čia
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]
Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra. Koriukas labai skanus, nėra labai sald...
-
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų. Sako,jei metus nesinaudoji daiktu - mesk lauk.Dabar įsitikinau,kad šis d...
-
Retas kuris yra girdėjės apie itališką raugą - lievito madre. Gražiai skamba, o išvertus reiškia,, motininės mielės,Galėtumėm ir mes...
No comments:
Post a Comment