Monday, 21 November 2016

PRIESKONIŲ MIŠINYS"MEDUOLIS"


Šiandiena pasidariau aromatingą, sakyčiau, aštraus aromato prieskonių mišinį meduoliams kepti.Tinka ,taipogi, meduoliniams ir moliūginiams pyrams.Patogu, visada reikalingi prieskoniai bus vienoje krūvoje.Jeigu koks prieskonis Jums nepatinka- nedėkite, arba berkite šiek tiek.


25 g cinamono lazdelių
10 g džiovinto imbiero
7 g gvazdikėlių
7 g kardamono sėklų
5 g kvepiančiųjų pipirų
5 g juodųjų pipirų
5 g muskato riešuto
5 g žvaigždinio anyžiaus

Visus ingredientus sumalti prieskonių malūnėliu,žinoma,cinamo lazdeles prieš tai reikėtų kažkuo dar pasmulkinti,antraip sulaužysite prietaisą.Kad nereikėtų vargti nusipirkite maltus prieskonius - reikės tik pasverti ir sumaišyti.Drįščiau teigti ,kad šis receptas pats lengviausias iš visų :)Man reikėjo sumalti juoduosius pipirus ir žvaigždinį anyžių.
Skanaus!

Šaltinis:čia

No comments:

Post a Comment

KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]

  Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra.  Koriukas labai skanus, nėra labai sald...