Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
Kada nors norėčiau nuvykti į šią egzotinę šalį - Indiją.Įsivaizduoju šitą šalį spalvotą ir kvepiančią egzotiniais kvapais.Daug vaizdų išliko iš vaikystėje žiūrėtų indiškų filmų. Kiek buvo ašarų išlieta.
Šitą patiekalą labai mėgstu. Esu virusi ir su triušiena.
Yra žmonių,kurie nemėgsta kokoso ,tai ir nesakykit iš ko jis pagamintas.Valgys ir neįtars iš ko jį pagaminot.
Receptas:
Vištienos file 600 g
Vandens 400 ml
Paprikos 3 vnt.
Imbiero 50 g
Kalendros susmulkintos 3 a.š.
Čiobrelio 2 a.š.
kario miltelių 0,5 a.š.
Čili pipirų pagal jūsų skonį
Česnako 3 skiltelės
Kokoso pieno 100 ml
Pomidorų 5 vnt.arba 1 indelis(400 g konservuotų)
Svogūnų 2 vnt.
Įkaitinti keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinti susmulkintus svogūnus,įmaišyti prieskonius.Kaitinti apie 2-3 min.
Suberti supjaustytą papriką- kaitinti 1- 2 min.
Sudėti nuluptus supjaustytus pomidorus arba pomid.konservus,kaitinti 2-3 min.
Sudėti kubeliais supjaustytą vištieną ir troškinti 5- 10 min.
Supilti vandenį ir troškinti 30 min.
Supilti kokoso pieną- kaitinti apie 10 min.
Patiekti su ryžiais. Čia patiekiau su ryžių kukuliu:
Skanaus!
Šaltinis:čia
No comments:
Post a Comment