Thursday, 21 May 2015
MOLIŪGINIAI MEDUOLIAI
Receptas:
600 g miltų
1 a. š. su kaupu kepimo miltelių
1 a. šaukštelis sodos
3 a. š. cinamono
1/2 a.š.malto muskato
1/3 a. š. maltų gvazdikėlių
1/2 a. š. druskos
120 g minkšto sviesto
240 g cukraus
120 g rudo cukraus
400 ml moliūgų tyrės
1 didelis kiaušinis
vanilės
125 g Philadelphia sūrio (aš ėmiau lietuviško lydyto sūrio)
180 g cukraus pudros.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių temperatūros.
Dubenyje sumaišyti miltus, kep. miltelius, sodą, cinamoną, muskato riešutą, maltus gvazdikėlius ir druską.
Kitame dubenyje išsukti cukrų su sviestu, pridėti kiaušinį. Šiek tiek pasukti kol gausis vientisa masė. Įdėti moliūgų tyrę bei vanilę.Vėl viską išmaišyti iki vienalytės masės.Tuomet suberti sausus ingredientus. Išmaišyti.
Skardą iškloti kep. popieriumi. Arbatiniu šaukšteliu išdėlioti kauburėlius. Palyginti šlapiais pirštais arba su šaukšteliu.
Kepti 15 - 20 min.
Galite papuošti kokiu nors glajumi, bet man buvo ir taip skanūs.
Skanaus!
Šaltinis:čia
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]
Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra. Koriukas labai skanus, nėra labai sald...
-
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų. Sako,jei metus nesinaudoji daiktu - mesk lauk.Dabar įsitikinau,kad šis d...
-
Retas kuris yra girdėjės apie itališką raugą - lievito madre. Gražiai skamba, o išvertus reiškia,, motininės mielės,Galėtumėm ir mes...
No comments:
Post a Comment