Receptas:
500 g rabarbaro lapkočių
125 g svogūnų
125 g razinų
1/2 a. š.garstyčių sėklų
1/4 a.š.malto imbiero
1 a.š.(nubrauktas) cinamono
1 a.š.(nubrauktas) maltų j. pipirų
1/2 a.š.druskos
šiek tiek čili pipirų(kiekvienam pagal poreikį)
100 ml vynyogių acto
375 g rudojo cukraus(maišiau per pus su baltu cukrumi)
Rabarbarų kotus nulupti, supjaustyti gabalėliais.
Svogūnus smulkiai supjaustyti.
Visus ingredientus sudėti į puodą, leisti užvirti. Nepamirškite pamaišyti, kol cukrus ištirps.Užvirus , sumažinti ugnį ir virti tol , kol masė sutirštės.
Išvirus išpilstyti į sterilius stiklainiukus ir užsukti sandariai.
Pagardas skanus su mėsa, labai tinka su sūriu.
Skanaus!
No comments:
Post a Comment