Thursday, 25 June 2015

RABARBARŲ PAGARDAS (ČATNIS)



Receptas:
500 g rabarbaro lapkočių
125 g svogūnų
125 g razinų
1/2 a. š.garstyčių sėklų
1/4 a.š.malto imbiero
1 a.š.(nubrauktas) cinamono
1 a.š.(nubrauktas) maltų j.  pipirų
1/2 a.š.druskos
šiek tiek  čili pipirų(kiekvienam pagal poreikį)
100 ml vynyogių acto
375 g rudojo cukraus(maišiau per pus su baltu cukrumi)

Rabarbarų kotus nulupti, supjaustyti gabalėliais.
Svogūnus smulkiai supjaustyti.
Visus ingredientus sudėti į puodą, leisti užvirti. Nepamirškite pamaišyti, kol cukrus ištirps.Užvirus , sumažinti ugnį ir virti tol , kol masė sutirštės.

Išvirus išpilstyti į sterilius stiklainiukus ir užsukti sandariai.

Pagardas skanus su mėsa, labai tinka su sūriu.


Skanaus!

No comments:

Post a Comment

KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]

  Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra.  Koriukas labai skanus, nėra labai sald...