Sunday, 7 February 2016
ALYVUOGIŲ PADAŽAS
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
Kas mėgsta alyvuoges,tikrai patiks šis padažas.Galima jį naudoti ant picų,tepti ant duonos, patiekti su bulvėmis, uždėti ant makaronų, pagardinti sviestą.
Receptas:
1 stiklinė žalių alyvuogių
1 v.š.kaparėlių
1 skiltelė česnako
pusės citrinos žievelės
3 - 4 vnt. file ančiuvių
1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus(maišiau per pusę su bio saulėgrąžų alj.)
Viską susmulkinti blenderiu ar smulkintuvu. Manau,kad būtų galima ir su mėsmale sumalti per du kartus.
Šaldytuve galima laikyti ilgai.
ančiuviai:
Skanaus!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]
Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra. Koriukas labai skanus, nėra labai sald...
-
Retas kuris yra girdėjės apie itališką raugą - lievito madre. Gražiai skamba, o išvertus reiškia,, motininės mielės,Galėtumėm ir mes...
-
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų. Sako,jei metus nesinaudoji daiktu - mesk lauk.Dabar įsitikinau,kad šis d...
No comments:
Post a Comment