Sunday 7 February 2016

ALYVUOGIŲ PADAŽAS



Norė­dami pama­tyti dides­nes nuo­trau­kas — spau­s­kite ant jų.
Kas mėgsta alyvuoges,tikrai patiks šis padažas.Galima jį naudoti ant picų,tepti ant duonos, patiekti su bulvėmis, uždėti ant makaronų, pagardinti sviestą.

Receptas:
1 stiklinė žalių alyvuogių
1 v.š.kaparėlių
1 skiltelė česnako
pusės citrinos žievelės
3 - 4 vnt. file ančiuvių
1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus(maišiau per pusę su bio saulėgrąžų alj.)

Viską susmulkinti blenderiu ar smulkintuvu. Manau,kad būtų galima ir su mėsmale sumalti per du kartus.
Šaldytuve galima laikyti ilgai.
ančiuviai:









Skanaus!

No comments:

Post a Comment

KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]

  Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra.  Koriukas labai skanus, nėra labai sald...