Sudėtis:
250 g avies sūrio (Feta)
2-3 česnako skiltelės
4 lauro lapai
1 a.š. juodųjų pipirų žirnelių
1-2 rozmarino šakelės
1 a.š džiovintų provanso žolelių
apie 350 ml alyvuogių aliejaus
Imate švarų, sausą stiklainėlį. Sūrį aštriu peiliu supjaustote 1,5 cm dydžio kubeliais.
Česnakus nuvalote, supjaustote smulkiais gabalėliais.
Į stiklainį sudėliojate sūrio, česnako gabalėlius ir kitus priekonius bei žoleles. Užpilate aliejumi. Aliejus turi apsemti sūrį. Stiklainį uždarote dangteliu ir dedate į šaldytuvą.
Po 3 - 4 dienų galite jau ragauti. Išsilaiko iki 4 savaičių.
Skanu ant salotų dėti bei vieną valgyti.
Skanaus!
Šaltinis:Ratgeber Frau und Familie
No comments:
Post a Comment