Tuesday 8 December 2015

MARINUOTAS AVIŲ SŪRIS


Kalėdų proga miela dovanėlė   geriausiems draugams, kolegoms dovanoti.

Sudėtis:

250 g avies sūrio (Feta)
2-3 česnako skiltelės
4 lauro lapai
1 a.š. juodųjų pipirų žirnelių
1-2 rozmarino šakelės
1 a.š džiovintų provanso žolelių
apie 350 ml alyvuogių aliejaus

Imate švarų, sausą stiklainėlį. Sūrį aštriu peiliu supjaustote 1,5 cm dydžio kubeliais.
Česnakus nuvalote, supjaustote smulkiais gabalėliais.
Į stiklainį sudėliojate sūrio, česnako gabalėlius ir kitus priekonius bei žoleles. Užpilate aliejumi. Aliejus turi apsemti sūrį. Stiklainį uždarote dangteliu ir dedate į šaldytuvą.
Po 3 - 4 dienų galite jau ragauti. Išsilaiko iki 4 savaičių.
Skanu ant salotų dėti bei vieną valgyti.


Skanaus!

Šaltinis:Ratgeber Frau und Familie

No comments:

Post a Comment

KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]

  Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra.  Koriukas labai skanus, nėra labai sald...