Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
Receptas:
500 g džiovintų slyvų
2 apelsinai
1- 2 cinamono lazdelės
Džiovintas slyvas dėkite į puodą, ant viršaus supilkite išspaustas apelsino sultis, smulkiai tarkuotą apelsino žievelę ir cinamono lazdeles. Dar užpilti vandens tiek, kad jis vos apsemtų visas slyvas, bet ne daugiau.
Puodą statyti ant viryklės ir virti ant silpnos ugnies apie penkias minutes. Uždengti dangčiu ir palikti atvėsti.
Pravėsus slyvom,išimti cinamono lazdeles ir pastatyti į šaldytuvą per naktį.
Galite valgyti su košėmis , su jogurtais, paskaninti mėsos patirkalus, ar mėsos vyniotinius kepti tortus, net ir vienas valgyti.
Čia, puošti slyvomis kepti obuoliai:
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
P.S.kai verdate perdaug nemaišykite, labai atsargiai pajudinkite, kad nepadarytumėt košės.
Skanaus!
Šaltinis:čia
No comments:
Post a Comment