Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.
Virtuvė man , tarsi laboratorinių bandymų centras. Sveri, matuoji, maišai, kepi... ir žiūrėk gaunasi rezultatas - skanu arba ne. Šio patiekalo bandymo rezultatas - skanu!
Tamsi mėsos išvaizda primena žvėrieną, bet mėsytė gavosi labai sultinga, minkšta.Skani valgyti ir šiltą, ir šaltą.Tikrai verta išbandyti.
Marinatas:
1 arb.šaukštelis saldžios rūkytos paprikos miltelių
1 arb.šaukštelis aštrios paprikos miltelių
1,5 valg. šaukšto kakavos miltelių
1,5 valg.šaukšto rudojo cukraus
1,5 valg.šaukšto druskos
žiupsnelis maltų kmynų( aš dejau žiupsnį nemalto kumino)
0,5 arb.šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1,6 kg kiaulienos šonkaulių ( galima naudoti ir kiaulienos file bei nugarinės)
Aliejaus
Mėsą patepkite aliejumi ir įtrinkite priekonių mišiniu. Padėkite marinuotis šaltai 30 min.(galite laikyti ir iki 24val.)
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temp.
Mėsą įvyniokite į foliją ir kepkite 15 min.Po to orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 160 laipsnių temp.ir kepkite, kol mėsos temperatūra viduje bus apie 75C(yra tokie termometrai mėsai matuoti).Kažkur keps apie 30-50 min. Kai iškeps, palikIte dar "pailsėti" 5-7 min.
Mėsai matuoti termometras:
Skanaus!
Šaltinis:čia
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]
Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra. Koriukas labai skanus, nėra labai sald...
-
Retas kuris yra girdėjės apie itališką raugą - lievito madre. Gražiai skamba, o išvertus reiškia,, motininės mielės,Galėtumėm ir mes...
-
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų. Sako,jei metus nesinaudoji daiktu - mesk lauk.Dabar įsitikinau,kad šis d...
No comments:
Post a Comment