Monday 21 November 2016

PRIESKONIŲ MIŠINYS"MEDUOLIS"


Šiandiena pasidariau aromatingą, sakyčiau, aštraus aromato prieskonių mišinį meduoliams kepti.Tinka ,taipogi, meduoliniams ir moliūginiams pyrams.Patogu, visada reikalingi prieskoniai bus vienoje krūvoje.Jeigu koks prieskonis Jums nepatinka- nedėkite, arba berkite šiek tiek.


25 g cinamono lazdelių
10 g džiovinto imbiero
7 g gvazdikėlių
7 g kardamono sėklų
5 g kvepiančiųjų pipirų
5 g juodųjų pipirų
5 g muskato riešuto
5 g žvaigždinio anyžiaus

Visus ingredientus sumalti prieskonių malūnėliu,žinoma,cinamo lazdeles prieš tai reikėtų kažkuo dar pasmulkinti,antraip sulaužysite prietaisą.Kad nereikėtų vargti nusipirkite maltus prieskonius - reikės tik pasverti ir sumaišyti.Drįščiau teigti ,kad šis receptas pats lengviausias iš visų :)Man reikėjo sumalti juoduosius pipirus ir žvaigždinį anyžių.
Skanaus!

Šaltinis:čia

No comments:

Post a Comment

KORIUKAS [TOTORIŠKAS ČAK ČAK]

  Galbūt nieko naujo nepasakysiu.Receptų pilnas internetas,bet ką aš dabar žadu parašyti deja, nėra.  Koriukas labai skanus, nėra labai sald...